Gör den första födelsedagen till något alldeles speciellt!

Investera i en 1-årsfotografering idag och glädjs åt minnena i framtiden ♡


Det första åren i ett barns liv går fort, och det händer otroligt mycket. Helt plötsligt är din lilla bebis ett stort busfrö. Den första födelsedagen är en stor milstolpe, passa på att kombinera vanliga 1-årsporträtt med tårtkalas i studion. Denna fotografering görs mellan 10-14 månader och är är en fotografering som dom allra flesta gillar och bilderna blir underbara!


Vissa barn går all in och demolerar hela tårtan medans andra knappt vill ta på den. Det viktiga är att ditt barn får undersöka och smaka på tårtan i sin egna takt. ♡ Vill ni inte smasha en tårta? Kom på en 

1-årsfotografering med ballonger och vimplar, men utan tårta. Det fungerar precis lika bra!
Porträttfotografering


Tårtkalas


Hur går det till?


Vi börjar fotograferingen med att ta vanliga porträtt i finkläder, för att efter en stund duka fram tårtan, vimplar och ballonger så det blir ett ordentligt kalas. Nu är det dags att undersöka, smaka och leka med tårtan. En Smash the cake fotografering är jätterolig, kladdig och brukar bjuda på många skratt.


Baka och ta med en egen tårta, eller så beställer jag en Naked Cake i valfri färg, kom bara ihåg att berätta om det finns några allergier! Vill ni ha heliumballonger eller annan rekvisita som inte finns i studion så får ni ta med det själva, endast fantasin sätter gränser när det kommer till Smash the Cake rekvisita. 


 Tårta, vimplar och ballonger i valt färgtema ingår. Packa med ombyteskläder då ett tårtkalas ofta blir väldigt kladdigt och tänk på att era kläder kan få fläckar från tårtan som eventuellt kan vara svåra att ta bort. 


Jag föredrar rekvisita som är rätt mjuka i sina färger och framtoningar, för att inte stjäla för mycket uppmärksamhet från ditt barn.


Sagt om Linda

Linda är professionell och har en vilja att alltid uppfylla kundens önskemål och förväntningar! Egna idéer som fungerade jättebra. Tålmodig och gullig med mitt lilla barn som såklart inte alltid ville göra exakt som vi hade tänkt. :)

Fotostudion

Välkommen hem till mig och min lilla fotostudio som ligger en liten bit utanför centrala Älvsbyn, nämligen i Brukte. Studion är anpassad för bebisfotograferingar. Hos mig finns några olika bakgunder och rekvisita i form av fällar, trälådor, rottingkorgar mm. Det finns även ett mindre utbud av kläder och accesoarer att låna, främst i storlek 6 - 10 månader. Studion ligger i mitt hus och här bor det två katter. Säg till i förväg om ni är allergiska eller rädda för katter, dom tycker om när det kommer gäster.

Innan bokning


Vill du boka mig som fotograf? Vad roligt! ♡


För att starta din bokning fyller du helt enkelt i en bokningsförfrågan, formuläret nedanför. Jag försöker svara inom 48 timmar, har du ine hört något av mig då, så kika i skräpposten. Tyvärr händer det att mailen hamnar där.


Jag ser fram emot att höra av dig!


Nu är det bokat!


När vi hittat ett datum och tid som passar går vi igenom detaljer inför fotograferingen och dina önskemål.


I samband med bokningen skickas faktura på fotograferingsavgiften, det är viktigt att du betalar den, för när den är betald är ditt datum och tid säkrad.


Fotograferingen


Fotograferingen sker i min studio i Älvsbyn, och en 1-årsfotografering tar cirka en timma. Då jag vill ge en en trygg upplevelse och avslappnade, naturliga bilder kommer det att bjudas en hel del bus och lek.


Är ditt barn försiktig när det kommer till att kladda ner sig? Stressa inte upp dig under fotograferingen, vi tar det i barnets takt. ♡
Efter din fotografering


Tjuvkik - Några dagar efter fotograferingen kommer du kunna se en liten tjuvkik på min instagram.


Onlinegalleri - Cirka 1-2 veckor efter fototgraferingen är dina provbilder klara. Då får du en länk till ditt utvalsgalleri. I galleriet finns det 10-20 st bilder som är noggrant utvalda och redigerade.


Galleriet ligger online i sju dagar så att du i lugn och ro kan välja dina favoriter, till att framkalla som fotoprodukter eller köpa i digitalt format.


Vid beställning - Efter att du lagt din beställning av dina favoritprodukter skickar jag en faktura på dom. Eftersom dina produkter är personliga och speciellt framtagna just för dig betalas alla produkter och bildfiler i förskott. När betalningen är registrerad läggs beställningen.


Levernans - Leveransen av dina bilder tar mellan 2-6 veckor beroende på vilken produkt du har köpt. När jag mottar dina produkter går jag igenom dom och granskar så dom är av högsta kvalité och därefter är du välkommen att hämta produkterna i min fotostudio."Det känns kul att ha fina bilder att framkalla och spara, så de inte bara hamnar i mobilen som de flesta man tar själv"

—Julia


Fotografering


Fotografering i cirka 60 miniuter. Produkter och digitala bilder beställs i efterhand. Det du köper är helt upp till dig och det finns inget köptvång eller minimiköp efter din fotografering. Men jag gör alltid mitt allra bästa för att ta bilder som ni verkligen älskar och inte vill vara utan. ♥


1200 krProduker

Förstoringar från 795 kr

Minialbum från 720 kr

Digitala bilder från 700 kr


Hur vill du uppleva dina bilder?

När du investerat i en fotograferingen rekommenderar jag även att framkalla dina bilder på ett professionellt sätt. Vänta inte till sen, då är det lätt att bilderna bara blir liggande på datorn eller i mobilen. Beställ fotoprodukter och du kan njuta av dina bilder på en gång och även långt fram i tiden.


Här nedanför visas några inspirationsbilder med foton i olika konstellationer. Digitala bildpaket

Liten

2000 kr

5 digitala bilder
Levereras via länk för nedladdning.

Stor

4000 kr

10 digitala bilder
Levereras via länk för nedladdning.
1 fine art förstoring 30 x 40 cm.
Dina 10 bilder framkallade i 10 x 15 cm

All in!

5800 kr

Alla provbilder på lyxigt USB-minne
Bildspel med musik
1 fine art förstoring 40 x 50 cm
Alla bilder framkallade 10 x 15 cm

Bokningsförfrågan


Vad roligt att Du vill fotografera ditt busfrö hos mig!

Försök att fylla i formuläret så noga ni bara kan så återkommer jag med förslag på dag och tid som passar alla. Har ni någon speciella önskemål, skriv med dom! ♡ Tänk på att boka in din fotografering i god tid. För att kunna erbjuda allra bästa service till dig som kund har jag begränsat antal fotograferingar per månad.