Referens


Besökte du Fotograf Linda Björk 2021 eller 2022? Vill du lämna en referens / recension från din fotografering?


Det handlar inte om att tävla om att skriva den bästa, mest välformulerade referensen, utan skriv från hjärtat. Alla som skickar in en referens innan årsskiftet 22/23 är med i en utlottning av valfri förstoring från sin fotografering, upp till 30 x 40 cm.


Referenserna kan komma att visas på hemsida och sociala medier, tillsammans med ditt förnamn.


Är du osäker på hur du ska formulera dig eller hur mycket du ska skriva?


Här nedanför har jag bifogat några tidigare referenser som jag använder på hemsidan.

Man kan med andra ord skriva precis så mycket eller lite man vill.
Det var självklart att fotografera lillebror och syskonbilder hos Linda. Storasyster kommer än idag ihåg sin första fotografering hos Linda som en rolig lekstund tillsammans med henne.
Linda ser, hör och bekräftar barnen på ett mjukt och lekfullt sätt. Bra på att ta till sig idéer, sätta sin touche på dem och skapa moment med liv och rörelse i. Svårt att göra rättvist urval av så många fina bilder – en godispåse med favoriter. Rekommenderas!
Linda Björk är otroligt duktig på att fotografera. Man kan inte annat än älska slutresultatet. En väldigt genuin och trevlig tjej som verkligen lyssnar på de önskemål man har. Hon är helt otrolig med barn och hur hon ska få den perfekta bilden av ditt barns personlighet. Bilderna blir verkligen helt fantastiska. Sjukt duktig fotograf som jag och min familj varmt rekommenderar ☺️