Om Linda


Hej! Det är jag som är Fotograf Linda Björk och jag bor i en villa i Norrbotten strax utanför centrala Älvsbyn. Här bor jag med min man och våran son Harry. Jag har tidigare jobbat några år på förskola men är nu Administratör till vardags


Min filosofi och målsättning med varje fotografering är att jag vill fånga dig och din bebis på bild precis så som ni är. Naturligt, avskalat och utan för mycket rekvisita som stjäl uppmärksamheten från er.

Det bästa med att fotografera barn är att dom är så naturliga och spontana, och det är det jag vill fånga på bild. Jag älskar avslappnade foton, som känns naturliga. Här tvingas ingen sitta på en stol med ett fastklistrat leende utan vi leker ofta mycket under fotograferingarna. Vill barnet inte kolla in i kameran på alla bilder? Inga problem, bilderna blir superfina ändå. Det är även viktigt för mig att ditt barn har med sig en trevlig upplevelse hem, det ska vara roligt att åka och leka hos fotografen! ♡


Jag vill hjälpa dig att komma ihåg din bebis just så som den är nu. Känslan av dom små fötterna, de nyfikna ögonen och dom ljuvliga skratten. Händerna som håller om dina, den mjuka kinden som vilar mot din.


Tiden går så otroligt fort och jag vill att du ska kunna uppleva dom här fantastiska stunderna för alltid. ♥


5 snabba om mig


- Är en obotlig Crazy cat lady, älskar katter och måste prata med alla jag träffar.

- Jag blev mamma till Harry i November - 19.

- Jag försöker lära mig baka perfekta macarons.

- Föredrar te framför kaffe, alla dagar i veckan.

- Min hemliga superkraft? Jag kan snubba över sånt som inte ens finns. Helt hopplöst!


Sagt om Linda

Karin och Johan

Linda Björk är en fantastisk fotograf och barnen verkligen älskar henne! Studion i hemmiljö är jättemysig och hon har en fantastisk service och vi rekommendera hon starkt då vi varit mer än nöjd varje gång.

Verkligen en norrbottens pärla!