Nyföddfotografering Älvsbyn

För bebisar mellan 2 - 4 månader


Din underbara, nya lilla bebis. Som är pyttelliten under en väldigt kort tid, du hinner i princip bara blinka och så kryper de fram.


Jag fokuserar på att fånga din lilla bebis på ett naturligt sätt, precis så som han eller hon är. Det är även därför jag fotograferar vakna lite äldre nyfödda, för hos mig får din bebis mer än gärna interagera med er, sträcka på sin lilla kropp och kanske bjuda på en litet leende.


Här är inte rekvisitan och gulliga poser i fokus utan jag vill fånga din lilla bebis precis så som han eller hon är för stunden, samt den överväldigande kärleken mellan er.

Måste jag vara med på bild?

Jag förstår dig helt, du har nyss fött ett barn! Och nej, det måste du inte. Men mamma med baby bilder är min nisch, och det är tråkigt om du missar dessa.

Min studiogarderob är skapat med nya mammor i åtanke och i den finns bekväma och smickrande klänningar.

Länk till studiogarderoben

Vad ska vi ha på oss?


Min stil är ljus, luftig och feminin och en viktig detalj till fantastiska bilder är kläderna. ♥


Vill du inte låna kläder rekommenderar jag en vit överdel och ett par ljusa byxor, eller en ljus / vit klänning med inget eller diskret mönster.


I studion finns det vita onesies för babyn att låna, i storlek 56-68.


Fotograferingsavgift


Fotografering upp till 90 minuter. Produkter och digitala bilder beställs i efterhand. Det du köper är helt upp till dig och det finns inget köptvång eller minimiköp efter din fotografering. Men jag gör alltid mitt allra bästa för att ta bilder som ni verkligen älskar och inte vill vara utan. ♥


1000 KR


I fotograferingsavgiften ingår en välkomstguide, fotografering, rekvisita samt hjälp med styling och ett onlinegalleri så du kan välja bilder hemifrån. Vill du komma till studion på en personlig bildvisning? Det går bra det med.Digitala bilder

1 st 800 kr 

5 st 2500 kr 

10 st 4000 kr 

Hela galleriet 6000 kr 

Vid köp av hela galleriet kommer det en lyxig liten överraskning på posten.


Förstoringar

från

2st 18x24  cm 680 kr

2st 20x30 cm 750 kr

1st 30x40 cm 850 kr

1st 40x50 cm 1300 kr
Bokningsförfrågan


Vad roligt att Du vill fotografera din älskade bebis hos mig!


Försök att fylla i formuläret så noga ni bara kan så återkommer jag med förslag på dag och tid som passar alla. Har ni några speciella önskemål, skriv med dom! ♡ Tänk på att boka in din fotografering i god tid. För att kunna erbjuda allra bästa service till dig som kund har jag begränsat antal fotograferingar per månad.


Jag har bokningsbara tider dagtid varje Torsdag. Jag bokar oftast in tider på morgonen / förmiddagen, då det är då de flesta bebisar brukar vara som nöjdast.