Den här fotograferingen är mycket uppskattad av bebisar mellan 7-10 månader, så länge dom har lärt sig sitta utan stöd. Vi börjar med vanliga porträtt innan badkaret tappas upp. Den här fotograferingen ger en stor variation på bilder, allt från klassiska porträtt till bilder där det flyger både vatten och såpbubblor!


Mjölkbad passar även utmärkt att ta som avslut efter en Smash The Cake fotografering.


Vem är egentligen chef hos mig?

Din bebis såklart!

Jag tycker om lekfulla och naturliga bilder, så en fotografering hos mig är ofta full med bus och skratt. Det ska vara roligt att komma och leka hos fotografen! ♡

Hos mig är det din bebis som är chef, en fotografering sker alltid på ditt barns villkor, och det är viktigt att du som förälder tar det lugnt och inte pressar eller stressar ditt barn om det inte blir precis som du vill, det syns på fotona. ♡

Varför mjölkbad och inte bara vatten?


Jag har valt att fotografera mjölkbad för då blir badvattnet inte genomskinligt. Ert barns privatare delar censureras. Det ser även riktigt festligt ut!


Fotostudion

Välkommen hem till mig och min lilla fotostudio som ligger en liten bit utanför centrala Älvsbyn, nämligen i Brukte. Studion är anpassad för bebisfotograferingar. Hos mig finns några olika bakgunder och rekvisita i form av fällar, trälådor, rottingkorgar mm. Det finns även ett mindre utbud av kläder och accesoarer att låna, främst i storlek 6 - 10 månader. Studion ligger i mitt hus och här bor det två katter. Säg till i förväg om ni är allergiska eller rädda för katter, dom tycker om när det kommer gäster.

Innan bokning


Vill du boka mig som fotograf? Vad roligt! ♡


För att starta din bokning fyller du helt enkelt i en bokningsförfrågan, formuläret nedanför. Jag försöker svara inom 48 timmar, har du inte hört något av mig då, så kika i skräpposten. Tyvärr händer det att mailen hamnar där.


Jag ser fram emot att höra av dig!


Nu är det bokat!


När vi hittat ett datum och tid som passar går vi igenom detaljer inför fotograferingen och dina önskemål.


I samband med bokningen skickas faktura på fotograferingsavgiften, det är viktigt att du betalar den, för när den är betald är ditt datum och tid säkrad.


Fotograferingen


Fotograferingen sker i min studio i Älvsbyn.

Vi bokar in en timme till Bubbelbad, även fast ett litet barn sällan orkar hålla igång så länge är det bra med extra tid till att byta kläder, styla om rekvisita eller tanka lite energi. Först fotar vi klassiska porträtt, innan badkaret tappas upp och ballongerna plockas fram.


Oavsett om ditt barn är en tuffig eller lite blyg så sker fotograferingen på ditt barns villkor.


Efter din fotografering


Tjuvkik - Några dagar efter fotograferingen kommer du kunna se en liten tjuvkik på min instagram.


Onlinegalleri - Cirka 1-2 veckor efter fototgraferingen är dina provbilder klara. Då får du en länk till ditt utvalsgalleri. I galleriet finns det 10-20 st bilder som är noggrant utvalda och redigerade.


Galleriet ligger online i sju dagar så att du i lugn och ro kan välja dina favoriter, till att framkalla som fotoprodukter eller köpa i digitalt format.


Vid beställning - Efter att du lagt din beställning av dina favoritprodukter skickar jag en faktura på dom. Eftersom dina produkter är personliga och speciellt framtagna just för dig betalas alla produkter och bildfiler i förskott. När betalningen är registrerad läggs beställningen.


Leverans - Leveransen av dina bilder tar mellan 2-6 veckor beroende på vilken produkt du har köpt. När jag mottar dina produkter går jag igenom dom och granskar så dom är av högsta kvalité och därefter är du välkommen att hämta produkterna i min fotostudio."Linda ser, hör och bekräftar barnen på ett mjukt och lekfullt sätt. Bra på att ta till sig idéer, sätta sin touche på dem och skapa moment med liv och rörelse i. Svårt att göra rättvist urval av så många fina bilder – en godispåse med favoriter. Rekommenderas!"

—Anna


Fotografering


Fotografering i cirka 60 miniuter. Produkter och digitala bilder beställs i efterhand. Det du köper är helt upp till dig och det finns inget köptvång eller minimiköp efter din fotografering. Men jag gör alltid mitt allra bästa för att ta bilder som ni verkligen älskar och inte vill vara utan. ♥


1200 krProduker

Förstoringar från 795 kr

Minialbum från 720 kr

Digitala bilder från 700 kr


Digitala bildpaket

Liten

5 digitala bilder
Levereras via länk för nedladdning.

2000 kr

Stor

10 digitala bilder
Levereras via länk för nedladdning.
1 fine art förstoring 30 x 40 cm.
Dina 10 bilder framkallade i 10 x 15 cm

4000 kr

All in!

Alla provbilder på lyxigt USB-minne
Bildspel med musik
1 fine art förstoring 40 x 50 cm
Alla bilder framkallade 10 x 15 cm

5800 kr

Hur vill du uppleva dina bilder?

När du investerat i en fotograferingen rekommenderar jag även att framkalla dina bilder på ett professionellt sätt. Vänta inte till sen, då är det lätt att bilderna bara blir liggande på datorn eller i mobilen. Beställ fotoprodukter och du kan njuta av dina bilder på en gång och även långt fram i tiden.


Här nedanför visas några inspirationsbilder med foton i olika konstellationer. 


Bokningsförfrågan


Vad roligt att Du vill fotografera ditt busfrö hos mig!

Försök att fylla i formuläret så noga ni bara kan så återkommer jag med förslag på dag och tid som passar alla. Har ni någon speciella önskemål, skriv med dom! ♡ Tänk på att boka in din fotografering i god tid. För att kunna erbjuda allra bästa service till dig som kund har jag begränsat antal fotograferingar per månad.