Minisession Julfotografering!


Julklapparna är räddade! Och årets julkort med för den delen.

Det här är en mindre fotografering än mina vanliga, men till ett fantastiskt bra pris! Superbra så här vid jul. Boka in en minisession i min studio, eller det som är nytt för i år, en minisession utomhus!


Jag brukar alltid bjuda på glögg och tilltugg på mina julfotograferingar,

men med tanke på Covid-19 kommer jag inte göra det i år.

Din investering och vad som ingår.


När: 1:a och 4-5:e November

Var: I Älvsbyn, i min studio eller utomhus i direkt anslutning till min studio. Studion är stylad med julig rekvisita i lifestyle-anda. Vilket gör att om du väljer neutrala kläder på ditt barn, kan fotografering användas som en vanlig minisession och inte enbart till julkort.

Hur: Vi fotograferar i 15 minuter. Det låter kanske lite, men man hinner enormt mycket! Efter fotograferingen laddas bilderna upp i ett onlinegalleri så du kan välja dina favoriter hemifrån i lugn och ro.

Vem: Erbjudandet gäller för barn mellan 4 månader upp till sex år.

Betalning: I samband med bokning får du en faktura till din e-post på fotopaketet "Glada Lussekatten , den ska betalas inom 3 dagar för att din bokning ska vara giltig.

Kläder: Vad ska barnet ha på sig? Det kan man välja helt fritt! Antingen går man all in och satsar på röda julkläder, eller något mer neutralt som inte stjäl för mycket uppmärksamhet från ditt barn. Jordnära färger, pasteller och stickat blir superfint på bild! Utomhus rekommenderar jag att klä enligt lager på lager principen, med stickat som övre lagret för en mjuk och go känsla i bilderna.


Det är begränsat antal platser, och först till kvarn gäller!Bokningen är stängd för i år.


Fotograferingspaket


Glada lussekatten

- Fotografering 15 minuter

-10 st julkort, 10x15 cm

995 kr


BUSIGA SOCKERBAGAREN


-Fotografering 15 minuter

-20 st julkort, 10x15 cm

- Alla bilder i ditt galleri högupplöst format (ca 10 st)

1.900 kr


Bokningsformulär - STÄNGT FÖR I ÅR

1:a November är vi utomhus, 4-5 i studion.