Minifotografering utomhus!


Äntligen är det dags!

Jag bjuder in till en härlig stund för fotografering utomhus Tisdag den 29:e Juni kl 14.40-16.40.


Fotograferingen sker i Brukte, Älvsbyn, i skogarna och miljön som omger min studio och jag erbjuder ett begränsat antal platser.

Bokar du redan i dag: 21:a juni) bjuder jag dig på två extra digitala bilder! ♥

Vad är en minifotografering?


Det är ungefär som en vanlig fotografering, fast mindre på alla sätt och vis. Inför en vanlig fotografering utgår jag från kundens specifika önskemål men vid med minifotografering har jag planerat några bestämda fotoplatser.

Vilken plats just dina bilder tas på beror på hur ljuset ligger när vi fotograferar.


Vi fotograferar i 15 minuter, och sen får du 10 bilder i ditt urvalsgalleri du kan välja mellan. Galleriet får du tillgång till cirka 2 veckor efter fotograferingen och du har fem dagar på dig att välja de 3 st digitala bilderna som ingår.


Tycker du 15 minuter är kort? Oroa dig inte! Vi kommer hinna ta massvis med foton.


Vill du hellre ha mer tid för fotograferingen med större variation och ett större urval av bilder, personlig konsultation och tips, samt använda min lånegarderob? Då är du varmt välkommen att boka en ordinarie fotografering ♥

"Linda Björk är en fantastisk fotograf och barnen verkligen älskar henne! Studion i hemmiljö är jättemysig och hon har en fantastisk service och vi rekommendera hon starkt då vi varit mer än nöjd varje gång.

Verkligen en norrbottens pärla!"

—♥

Din investering och vad som ingår.


När: Tisdag den 29:e Juni

Var: I Brukte, i miljlön som omger min fotostudio.

Hur: Vi fotograferar i 15 minuter. Det låter kanske lite, men man hinner enormt mycket! Efter fotograferingen laddas bilderna upp i ett onlinegalleri så du kan välja dina favoriter hemifrån i lugn och ro.

Vem: Erbjudandet gäller för barn mellan 6 månader (som kan sitta stadigt) upp till fem år, inkl föräldrar för familjebilder, gravida eller husdjur.

Betalning: Betalas via Swish på plats.

Kläder: Vad ska vi ha på oss? Det kan man välja helt fritt! Men jag föredrar alltid något neutralt som inte stjäl för mycket uppmärksamhet från ditt barn. Jordnära färger, pasteller och stickat blir superfint på bild!

Vad gör vi om det regnar? Som regnet står som spön i backen blir vi tyvärr tvungna att ställa in. Jag hör av mig i så fall.


Det är begränsat antal platser, och först till kvarn gäller!


Kom i tid till din fotografering, men kommer ni innan föregående bokning är klar önskar jag att ni väntar i bilen, för att undvika att ni stör den som blir fotograferad och för att undvika smittspridning.


BOKNINGSFORMULÄR


Fyll i formuläret om du vill boka en minifotografering. Kostnaden är 1400 kr inkl 3 st högupplösta digitala bilder. Du kommer inom ett dygn få information via mail om tiden finns tillgänglig och jag vill då att du bekräftar inom 12 timmar. Kolla i skräpposten om du inte fått något svar från mig inom ett dygn.


Det här formuläret binder dig inte till något! Det är när du bekräftat din bokning som din bokning är bindande.