Fånga magin i julen med en minnesvärd julfotografering!


Äntligen är det dags för årets julstudio! I år fotograferar jag den 9:e och 16:e November.


Julen är en underbar tid på året. Fylld med leenden, kärlek och familj. Att boka en julfotografering hos Fotograf Linda Björk ger inte bara vackra bilder att dela ut som julkort, det ger dig även tidlösa minnen som du kan njuta av år efter år.


Ge dina nära och kära en personlig och meningsfull julklapp i år - ett foto från er fotografering. Det är en julklapp som kommer uppskattas nu och för all framtid.


När, var & hur?


När: Torsdag 9:e och 16:e November, bokningsbara tider varje halvtimme.

Var: I Brukte 2, ca 3 kilometer utanför Älvsbyn.

Hur: Vi fotograferar i upp till 20 minuter. Det låter kanske lite, men man hinner enormt mycket! Efter fotograferingen laddas bilderna upp i ett onlinegalleri så du kan välja dina favoriter hemifrån i lugn och ro.

Vem: Erbjudandet gäller för barn mellan 4 månader (som kan ligga på mage och lyfta på huvudet) upp till sex år. Syskonbilder upp till tre syskon. Vill ni föräldrar vara med på någon bild? Ja! Säger jag. Tänk vilka fina julklappar det blir till far och morföräldrar.

Kläder: Vad ska vi ha på oss? Det kan man välja helt fritt! Antingen går man all in med en julröd outfit eller så håller man det lite mer neutralt med till exempel kläder i vitt, beige eller brunt.


Kom i tid till din fotografering, men kommer ni innan föregående bokning är klar önskar jag att ni väntar i bilen då hallen är trång.


Din investering

♥ Fotografering

1 st digital högupplöst bild

♥ Digitalt julkort i 10x15 cm.

995 KR


Fotograferingsavgiften betalas i samband med din fotografering.


TILLVAL:

♥ 10 st printade julkort 500 kr

♥ 20 st printade julkort 750 kr

♥ 1 st digital högupplöst bild 500 kr (ord pris 800 kr) 

♥ 5 st digitala högupplösta bilder 2000 kr (ord pris 2500 kr) 

♥ Hela provgalleriet med högupplösta bilder 3500 krFÖRSTORINGAR

Jag har ett superbra erbjudande för dig som önskar köpa förstoringar från julfotograferingen. Köp tre och jag bjuder på den billigaste. Perfekta julklappar! ♥


2st 18x24  cm 680 kr

2st 20x30 cm 750 kr

1st 30x40 cm 850 kr

1st 40x50 cm 1300 krFysiska fotoprodukter måste beställas senast en vecka efter att du fått tillgång till ditt galleri med provbilder, detta för att bilderna ska hinna printas och levereras innan jul.