Välkommen till min julstudio!


Äntligen är det dags för julstudio! Söndag den 7:e November!


Frågar du mig är det verkligen något speciellt med julen och julkort, och frågar du den äldre generationen tycker dom garanterat att det är ännu mer speciellt att få fysiska julkort i postlådan av nära och kära. Och hur underbart är det inte om julkorten innehåller foton på eras barnbarn?


Denna fotografering ger er en mysig upplevelse och 10 tryckta julkort 10x15 cm.

Det finns begränsat med tider, och när dom är slut så är dom slut ♥

Vad är en minifotografering?


Det är ungefär som en vanlig fotografering, fast mindre på alla sätt och vis. Inför en vanlig fotografering utgår jag från kundens specifika önskemål men vid en minifotografering har jag planerat och bestämt rekvisita i förväg - denna gång i härlig julanda.


Vi fotograferar upp till 15 minuter, och du får 10 bilder i ditt urvalsgalleri du kan välja mellan.

Galleriet får du tillgång till 1-2 veckor efter fotograferingen och du har fem dagar på dig att välja.


Tycker du 15 minuter är kort? Oroa dig inte! Vi kommer hinna ta massvis med foton.


Vill du hellre ha mer tid för fotograferingen med större variation och ett större urval av bilder, personlig konsultation och tips, samt använda min lånegarderob? Då är du varmt välkommen att boka en ordinarie fotografering ♥

"Linda Björk är en fantastisk fotograf och barnen verkligen älskar henne! Studion i hemmiljö är jättemysig och hon har en fantastisk service och vi rekommenderar henne starkt då vi varit mer än nöjd varje gång.

Verkligen en norrbottens pärla!"

—Stina

Vilka kläder barnet har på sig har stor betydelse för känslan i bilden. Här ser du två bilder, med samma barn, rekvisita och byxor, men olika tröjor.

Din investering och vad som ingår.


När: Söndag 7:e November samt onsdag 10:e November, bokningsbara tider var 20:e Minut

Var: I Brukte, ca 3 kilometer utanför Älvsbyn. Den här dagen är studion utrustad med julig rekvisita.

Hur: Vi fotograferar i 15 minuter. Det låter kanske lite, men man hinner enormt mycket! Efter fotograferingen laddas bilderna upp i ett onlinegalleri så du kan välja dina favoriter hemifrån i lugn och ro.

Vem: Erbjudandet gäller för barn mellan 4 månader (som kan ligga på mage och lyfta på huvudet) upp till sex år. Syskonbilder upp till tre syskon.

Kläder: Vad ska vi ha på oss? Det kan man välja helt fritt! Antingen går man all in med en julröd outfit eller så håller man det lite mer neutralt med till exempel kläder i vitt, beige eller brunt.


Kom i tid till din fotografering, men kommer ni innan föregående bokning är klar önskar jag att ni väntar i bilen då hallen är trång.


Fotopaket


Busiga Lussekatten

♥ Fotografering

♥ 10 st tryckta julkort i 10x15 cm format, inkl kuvert

995 kr


Tokiga Sockerbagaren

Allt som ingår i Busiga Lussekatten samt:

♥ 10 st extra tryckta julkort i 10x15 cm format, inkl kuvert

♥ 5 st digitala högupplösta bilder

♥ 10 st digitala lågupplösta bilder

1995 KR


Förstoringar

Jag har ett superbra erbjudande för dig som önskar köpa förstoringar från julfotograferingen. Köp tre och jag bjuder på den billigaste. Perfekta julklappar!


2st 18x24  cm 680 kr

2st 20x30 cm 750 kr

1st 30x40 cm 850 kr

1st 40x50 cm 1300 kr

BOKNINGSFORMULÄR


Fyll i formuläret om du vill boka en Julfotografering. Kostnaden är 995 kr inkl 10 st tryckta julkort. Du kommer inom ett dygn få information via mail om tiden finns tillgänglig och jag vill då att du bekräftar inom 12 timmar. Kolla i skräpposten om du inte fått något svar från mig inom ett dygn.


Det här formuläret binder dig inte till något! Det är när du bekräftat din bokning som din bokning är bindande.Jag uppdaterar lediga tider dagligen. Men just den tiden du önskar kan ha blivit vald innan jag hunnit uppdatera och ta bort den, ange därför minst en reservtid.