Gör den första födelsedagen till något alldeles speciellt!

Investera i en 1-årsfotografering idag och glädjs åt minnena i framtiden ♡


Det första åren i ett barns liv går fort, och det händer otroligt mycket. Helt plötsligt är din lilla bebis ett stort busfrö. Den första födelsedagen är en stor milstolpe, passa på att kombinera vanliga 1-årsporträtt med valfri födelsedagsfotografering. Denna fotografering görs mellan 10-15 månader och är mycket uppskattad.


Välj mellan Smash The Cake eller Mjölkbad. Eller varför inte kombinera båda? Först tårta, sen bad.

Sagt om Linda

Linda ser, hör och bekräftar barnen på ett mjukt och lekfullt sätt. Bra på att ta till sig idéer, sätta sin touche på dem och skapa moment med liv och rörelse i.

Svårt att göra rättvist urval av så många fina bilder – en godispåse med favoriter. Rekommenderas!

Fotostudion

Välkommen hem till mig och min lilla fotostudio som ligger en liten bit utanför centrala Älvsbyn, nämligen i Brukte. Studion är anpassad för bebisfotograferingar. Hos mig finns några olika bakgunder och rekvisita i form av fällar, trälådor, rottingkorgar mm. Det finns även ett mindre utbud av kläder och accessoarer att låna, främst i storlek 6 - 10 månader. Studion ligger i mitt hus och här bor det två katter. Säg till i förväg om ni är allergiska eller rädda för katter, dom tycker om när det kommer gäster.

Hur går det till?

Innan bokning


Vill du boka mig som fotograf? Vad roligt! ♡


För att starta din bokning fyller du helt enkelt i en bokningsförfrågan, formuläret nedanför. Jag försöker svara inom 48 timmar, har du inte hört något av mig då, så kika i skräpposten. Tyvärr händer det att mailen hamnar där.


Jag ser fram emot att höra av dig!


Nu är det bokat!


När vi hittat ett datum och tid som passar går vi igenom detaljer inför fotograferingen och dina önskemål.


I samband med bokningen skickas faktura på fotograferingsavgiften, det är viktigt att du betalar den, för när den är betald är ditt datum och tid säkrad.


Fotograferingen


Fotograferingen sker i min studio i Älvsbyn.

Vi bokar in en timme till den här fotograferingen, även fast ett litet barn sällan orkar hålla igång så länge är det bra med extra tid till att byta kläder, styla om rekvisita eller tanka lite enegi.


Oavsett om ditt barn är en tuffig eller lite blyg så sker fotograferingen på ditt barns villkor.


Hur går fotograferingen till?


Vi börjar fotograferingen med att ta vanliga porträtt i finkläder, för att efter en stund duka fram rekvisita till den fotografering du valt. Till Smash The Cake tar jag fram vimpel, ballonger och en Naken Cake i valt färgtema. Till Mjölkbad ingår vimpar och ballonger i valfri färg. Till Lilla Picasso ingår giftfri fingerfärg och målarduk. ♡Efter din fotografering


Tjuvkik - Några dagar efter fotograferingen kommer du kunna se en liten tjuvkik på min instagram.


Onlinegalleri - Cirka 1-2 veckor efter fototgraferingen är dina provbilder klara. Då får du en länk till ditt utvalsgalleri. I galleriet finns det 10-20 st bilder som är noggrant utvalda och redigerade.


Galleriet ligger online i sju dagar så att du i lugn och ro kan välja dina favoriter, till att framkalla som fotoprodukter eller köpa i digitalt format.


Vid beställning - Efter att du lagt din beställning av dina favoritprodukter skickar jag en faktura på dom. Eftersom dina produkter är personliga och speciellt framtagna just för dig betalas alla produkter och bildfiler i förskott. När betalningen är registrerad läggs beställningen.


Levernans - Leveransen av dina bilder tar mellan 2-6 veckor beroende på vilken produkt du har köpt. När jag mottar dina produkter går jag igenom dom och granskar så dom är av högsta kvalité och därefter är du välkommen att hämta produkterna i min fotostudio.


Mjölkbad


 Den här fotograferingen ger en stor variation på bilder, allt från klassiska porträtt till bilder där det flyger både mjölkvatten och såpbubblor!


Varför mjölkbad och inte bara vatten?

Jag har valt att fotografera mjölkbad för då blir badvattnet inte genomskinligt. Ert barns privatare delar censureras. Det ser även riktigt festligt ut!


Smash The Cake


Det här är är en fotografering som dom allra flesta gillar och bilderna blir underbara! Här kan vi fånga en härligt naturlig nyfikenhet när ditt barn får undersöka och upptäcka tårtan. ♡ Det blir ofta mycket bus när ditt barn upptäcker att det är helt okej att kladda med tårtan, efter konstens alla regler.


Fotograferingsavgift


Fotografering i cirka 60 miniuter. Produkter och digitala bilder beställs i efterhand. Det du köper är helt upp till dig och det finns inget köptvång eller minimiköp efter din fotografering. Men jag gör alltid mitt allra bästa för att ta bilder som ni verkligen älskar och inte vill vara utan. ♥


1200 KR


I fotograferingsavgiften ingår en välkomstguide, fotografering, rekvisita till din valda fotografering och ett onlinegalleri så du kan välja bilder hemifrån. Vill du komma till studion på en personlig bildvisning? Det går bra det med.Digitala bildpaket

Liten

5 digitala bilder
Levereras via länk för nedladdning.

2200 kr

Stor

10 digitala bilder
Levereras via länk för nedladdning.
10% rabatt på produkter

4000 kr

All in!

Alla provbilder på lyxigt USB-minne
Bildspel med musik
1 st förstoring 30 x 40 cm
2 st förstoringar på 18 x 24 cm

5800 kr

Lediga tider:

April: Fullbokat

Maj: 1 tid

Juni: 2 tider

Juli: 1 tid

Augusti: 1 tid


Bokningsförfrågan


Vad roligt att Du vill fotografera ditt busfrö hos mig!

Försök att fylla i formuläret så noga ni bara kan så återkommer jag med förslag på dag och tid som passar alla. Har ni någon speciella önskemål, skriv med dom! ♡ Tänk på att boka in din fotografering i god tid. För att kunna erbjuda allra bästa service till dig som kund har jag begränsat antal fotograferingar per månad.


Bocka i den fotografering du vill boka.