Gör den första födelsedagen till något alldeles speciellt!

Investera i en 1-årsfotografering idag och glädjs åt minnena i framtiden ♡


Det första åren i ett barns liv går fort, och det händer otroligt mycket. Helt plötsligt är din lilla bebis ett stort busfrö. Den första födelsedagen är en stor milstolpe, passa på att kombinera vanliga 1-årsporträtt med en födelsedagsfotografering. Denna fotografering görs mellan 10-15 månader och är mycket uppskattad.


Vi börjar med att fota klassiska porträtt innan den fantastiska tårtan i trä dukas fram, och fotograferingen avslutas med ett härligt bad. Det här är en mycket uppskattad fotografering!

Sagt om Linda

Linda ser, hör och bekräftar barnen på ett mjukt och lekfullt sätt. Bra på att ta till sig idéer, sätta sin touche på dem och skapa moment med liv och rörelse i. Svårt att göra rättvist urval av så många fina bilder – en godispåse med favoriter. Rekommenderas!

Tiden går fort!


Och det är så lätt att glömma hur små barnen var och vilka miner de gjorde, och tiden bara går. Tänk dig känslan att mötas av en bild av ditt älskade barn eller på hela familjen på väggen, sparat i just den här stunden. Du kommer tacka dig själv om 5-10 år, det kan jag lova dig.


Och vet du vad, jag vågar nästan lova dig att den enda fotograferingen du någonsin kommer ångra är den du inte gjort.

Mobilbilder är värdefulla, men kanske inte riktigt på samma sätt. ♡

Stämmer något av det här in på dig...?


♥ Du har tagit 4 642 534 mobilbilder på ditt barn, men ingen blir riktigt helt perfekt

♥ Du vill bli väl omhändertagen från bokning till bildleverans

♥ Du tycker om ljusa och avskalade bilder där din baby är i fullt fokus

♥ Du uppskattar en fotograf som är specialiserad på att fotografera barn och som har en lång erfarenhet.

Då passar jag dig alldeles perfekt som fotograf!

Hur går det till?


Vi börjar fotograferingen med att ta vanliga porträtt i finkläder, för att efter en stund plocka fram tårtan och ballonger så det blir ett ordentligt kalas. Tårtan jag använder är en fantastisk handgjord tårta i trä.  Ettårsfotograferingen avslutas med ett bad, antingen i mjölk eller med bubblor.


Jag föredrar rekvisita som är rätt mjuka i sina färger och framtoningar, för att inte stjäla för mycket uppmärksamhet från ditt barn.


Om Linda

♥ 100% barnkär
♥ Jag har aldrig lärt mig dricka kaffe
♥ Älskar vårat hus på landet! Men även att åka på semester med husvagnen eller till en storstad.
♥ Choklad! Vad vore livet utan choklad? Hemskt tråkigt :-)
♥ Jag har jobbat på förskola och älskar verkligen barn!

Läs mer

Studiogarderob


Det kan kännas rätt onödigt att köpa en eller flera helt nya outfits enbart för en fotografering, därför finns det en liten studiogarderob att använda. Här kan du se ett urval av dessa kläder.

Klädguide & tips


Med allt du behöver veta kring klädval och styling!

Klicka här för att ladda ner en PDF.

1-års fotografering


Fotografering i cirka 60 miniuter. Produkter och digitala bilder beställs i efterhand. Det du köper är helt upp till dig och det finns inget köptvång eller minimiköp efter din fotografering. Men jag gör alltid mitt allra bästa för att ta bilder som ni verkligen älskar och inte vill vara utan. ♥


1000 KR


I fotograferingsavgiften ingår en välkomstguide, fotografering, rekvisita, ballonger i valfri färg, en Naked Cake och ett mjölkbad, hjälp med styling och ett onlinegalleri så du kan välja bilder hemifrån. Vill du komma till studion på en personlig bildvisning? Det går bra det med.


Du kan välja mellan att kombinera smash the cake med mjölkbad, eller bara en utav fotograferingarna. Fotograferingsavgiften blir densamma oavsett.


Digitala bilder

1 st 800 kr 

5 st 2500 kr 

10 st 4000 kr 

Hela galleriet 6000 kr 

Vid köp av hela galleriet kommer det en lyxig liten överraskning på posten.


Förstoringar

2st 18x24  cm 680 kr

2st 20x30 cm 750 kr

1st 30x40 cm 850 kr

1st 40x50 cm 1300 krBokningsförfrågan


Vad roligt att Du vill fotografera ditt busfrö hos mig!

Försök att fylla i formuläret så noga ni bara kan så återkommer jag med förslag på dag och tid som passar alla. Har ni någon speciella önskemål, skriv med dom! ♡


Tänk på att boka in din fotografering i god tid. För att kunna erbjuda allra bästa service till dig som kund har jag begränsat antal fotograferingar per månad.


Jag har bokningsbara tider dagtid varje torsdag och jag bokar oftast in tider på morgonen / förmiddagen, då det är då de flesta bebisar brukar vara som nöjdast.Bocka i den fotografering du vill boka. Det är samma pris oavsett vilket alternativ du väljer.

SENASTE BILDERNA FRÅN INSTAGRAM