Gör den första födelsedagen till något alldeles speciellt!

Investera i en 1-årsfotografering idag och glädjs åt minnena i framtiden ♡


Det första åren i ett barns liv går fort, och det händer otroligt mycket. Helt plötsligt är din lilla bebis ett stort busfrö. Den första födelsedagen är en stor milstolpe, passa på att kombinera vanliga 1-årsporträtt med valfri födelsedagsfotografering. Denna fotografering görs mellan 10-15 månader och är mycket uppskattad.


Välj mellan Smash The Cake eller Mjölkbad. Eller varför inte kombinera båda? Först tårta, sen bad.

Sagt om Linda

Linda ser, hör och bekräftar barnen på ett mjukt och lekfullt sätt. Bra på att ta till sig idéer, sätta sin touche på dem och skapa moment med liv och rörelse i.

Svårt att göra rättvist urval av så många fina bilder – en godispåse med favoriter. Rekommenderas!

Tiden går fort!


Och det är så lätt att glömma hur små barnen var och vilka miner de gjorde, och tiden bara går. Tänk dig känslan att mötas av en bild av ditt älskade barn eller på hela familjen på väggen, sparat i just den här stunden. Du kommer tacka dig själv om 5-10 år, det kan jag lova dig.


Och vet du vad, jag vågar nästan lova dig att den enda fotograferingen du någonsin kommer ångra är den du inte gjort.

Mobilbilder är värdefulla, men kanske inte riktigt på samma sätt. ♡

Fotostudion

Välkommen hem till mig och min lilla fotostudio som ligger en liten bit utanför centrala Älvsbyn, nämligen i Brukte. Studion är anpassad för bebisfotograferingar. Hos mig finns några olika bakgunder och rekvisita i form av fällar, trälådor, rottingkorgar mm. Det finns även ett mindre utbud av kläder och accessoarer att låna, främst i storlek 6 - 12 månader. Studion ligger i mitt hus och här bor det två katter. Säg till i förväg om ni är allergiska eller rädda för katter, dom tycker om när det kommer gäster.

Hur går det till?

Innan bokning


Vill du boka mig som fotograf? Vad roligt! ♡ Börja med att fylla i en bokningsförfrågan längt ner på denna sida. Jag rekommenderar att du bokar 4-6 veckor i förväg.


Jag försöker svara inom 48 timmar, har du inte hört något av mig då, så kika i skräpposten eller hör av dig igen. Tyvärr händer det att mailen hamnar där.


Jag ser fram emot att höra av dig!Nu är det bokat!


När vi hittat ett datum och tid som passar går vi igenom detaljer inför fotograferingen och dina önskemål.


I samband med bokningen skickas faktura på fotograferingsavgiften, det är viktigt att du betalar den, för när den är betald är ditt datum och tid säkrad.


Fotograferingen


Fotograferingen sker i min studio i Älvsbyn.

Vi bokar in 1,5 h till den här fotograferingen, även fast ett litet barn sällan orkar hålla igång så länge är det bra med extra tid till att byta kläder, styla om rekvisita eller tanka lite energi.


Vi börjar med att fotografera med finkläder, innan tårtan eller mjölkbadet tas fram.

Stämmer något av det här in på dig...?


♥ Du har tagit 4 642 534 mobilbilder på ditt barn, men ingen blir riktigt helt perfekt

♥ Du vill bli väl omhändertagen från bokning till bildleverans

♥ Du tycker om ljusa och avskalade bilder där din baby är i fullt fokus

♥ Du uppskattar en fotograf som är specialiserad på att fotografera barn och som har en lång erfarenhet av det.

Då passar jag dig alldeles perfekt som fotograf!

Efter din fotografering


Tjuvkik - Några dagar efter fotograferingen kommer du kunna se en liten tjuvkik på min instagram.


Onlinegalleri - Cirka 1-2 veckor efter fototgraferingen är dina provbilder klara. Då får du en länk till ditt utvalsgalleri. I galleriet finns det 20-30 st bilder som är noggrant utvalda och redigerade. Galleriet ligger online i sju dagar så att du i lugn och ro kan välja dina favoriter, till att framkalla som fotoprodukter eller köpa i digitalt format.


Vill du hellre komma till studion på en privat bildvisning? Då bokar vi in en tid för det, och du får börja med att se dina bilder i ett vackert bildspel.


Vid beställning - Efter att du lagt din beställning av dina favoritprodukter får du din faktura. Eftersom dina produkter är personliga och speciellt framtagna just för dig betalas alla produkter och bildfiler i förskott. När betalningen är registrerad läggs beställningen.


Leverans - Leveransen av dina bilder tar mellan 2-6 veckor beroende på vilken produkt du har köpt. När jag mottar dina produkter går jag igenom dom och granskar så dom är av högsta kvalité och därefter är du välkommen att hämta produkterna i min fotostudio.


Mjölkbad


 Den här fotograferingen ger en stor variation på bilder, allt från klassiska porträtt till bilder där det flyger både mjölkvatten och såpbubblor!


Varför mjölkbad och inte bara vatten?

Jag har valt att fotografera mjölkbad för då blir badvattnet inte genomskinligt. Ert barns privatare delar censureras. Det ser även riktigt festligt ut!


Smash The Cake


Det här är är en fotografering som dom allra flesta gillar och bilderna blir underbara! Här kan vi fånga en härligt naturlig nyfikenhet när ditt barn får undersöka och upptäcka tårtan. ♡ 


Det blir ofta mycket bus när ditt barn upptäcker att det är helt okej att kladda med tårtan, efter konstens alla regler.


Lilla Picasso


Har du en liten konstnär hemma? Då är detta fotograferingen för er! Fingerfärgen är giftfri och ekologisk, gjord på potatismjöl, vatten och pastafärg.


När fotograferingen är slut får ni självklart ta hem den fantastiska tavlan som skapats! ♡ 

Om Linda

♥ 100% barnkär
♥ Jag har aldrig lärt mig dricka kaffe
♥ Älskar vårat hus på landet! Men även att åka på husvagnssemester
♥ Ser du mig springa? Då är det nog bäst att även du sätter fart!
♥ Choklad! Vad vore livet utan choklad? Hemskt tråkigt :-)
♥ Jag har jobbat på förskola och älskar verkligen barn!

Läs mer

Babyfotografering


√ Fotografering upp till 1,5 h

√ Kostnadsfri ombokning vid sjukdom

√ Tillgång till rekvisita och lånekläder

√ Hjälp med styling inför fotograferingen

√ Tårta, ballonger och vimpel i valt färgtema

√ 5 digitala högupplösta bilder

√ En förstoring på 30 x 40 cm.


3500 KR


Du betalar 800 kr i samband med din bokning. Resterande vid bildleverans.

Extra digitala bilder


♥ 1st 350kr 

♥ 5st 1500kr 

♥ 10st 2500kr 

♥ Hela galleriet 4000kr 
Lediga Tider

November: 1 tid

December: 2 tider


Bokningsförfrågan


Vad roligt att Du vill fotografera ditt busfrö hos mig!

Försök att fylla i formuläret så noga ni bara kan så återkommer jag med förslag på dag och tid som passar alla. Har ni någon speciella önskemål, skriv med dom! ♡ Tänk på att boka in din fotografering i god tid. För att kunna erbjuda allra bästa service till dig som kund har jag begränsat antal fotograferingar per månad.


Bocka i den fotografering du vill boka.

SENASTE BILDERNA FRÅN INSTAGRAM