Det här ingår alltid när du bokar en fotografering

Din investering

♡ Välkomstguide
En Pdf-broschyr med allt du behöver veta

♡ Studiofotografering
Upp till 60 minuter

♡ Rekvisita
Korgar, filtar och kläder.

♡ Redigering
Omsorgsfullt redigerade bilder

♡ Onlinegalleri
så ni kan välja bilder i lugn och ro hemifrån

♡ Minnen
Ovärderliga minnen för lång tid framöver

Fotostudion


Välkommen hem till mig och min lilla fotostudio som ligger en liten bit utanför centrala Älvsbyn, nämligen i Brukte. Studion är anpassad för bebisfotograferingar och mig finns det noga utvald rekvisita i form av fällar, trälådor och stolar. Det finns även ett mindre utbud av kläder att låna, främst i storlek 6 - 12 månader.


En fotografering hos mig är lättsam och rolig!  Jag tycker om lekfulla och naturliga bilder, så enfotografering hos mig är ofta full med bus och skratt. Hos mig är det din bebis som är chefen och vi fotograferar alltid på din bebis villkor. ♡


Det är viktigt att du som förälder tar det lugnt och inte  pressar eller stressar ditt barn om det inte blir precis som du vill, det syns på fotona. Vi tar det lugnt, och försöker leka fram precis dom bilder som du drömmer om.


Vilka kläder ska vi välja?


Vilka kläder man väljer har stor betydelse för hur bilderna blir. Välj kläder som din bebis kan röra sig i. Känner sig din bebis obekväm i kläderna kommer det att synas. Försök undvika kläder med skarpa färger, loggor, stora tryck och mycket mönster. Dessa tar lätt fokus från ditt barn och det vill vi undvika.  Men att mixa olika texturer på kläder brukar vara mycket fint.


Mjuka pasteller eller naturfärger brukar göra sig bra på bild. Personligen är jag väldigt förtjust i tidlösa kläder som inte är allt för bundna till mode och säsong. Vill du ta syskon eller familjebild, utgå från ett klädesplagg och matcha sedan resten från det.

"Linda Björk är en fantastisk fotograf och barnen verkligen älskar henne! Studion i hemmiljö är jättemysig och hon har en fantastisk service och vi rekommendera henne starkt då vi varit mer än nöjd varje gång.

Verkligen en norrbottens pärla!"

—Karin och Johan

Hur går det till?

Innan bokning


Vill du boka mig som fotograf? Vad roligt! ♡ Börja med att fylla i en bokningsförfrågan längt ner på denna sida. Jag rekommenderar att du bokar 4-6 veckor i förväg.


Jag försöker svara inom 48 timmar, har du inte hört något av mig då, så kika i skräpposten eller hör av dig igen. Tyvärr händer det att mailen hamnar där.


Jag ser fram emot att höra av dig!


Nu är det bokat!


När vi hittat ett datum och tid som passar går vi igenom detaljer inför fotograferingen och dina önskemål.


I samband med bokningen behöver du betala din fotograferingsavgift (via Swish), det är viktigt att du betalar den, för när den är betald är ditt datum och din tid säkrad.


Fotograferingen


Fotograferingen sker i min studio i Älvsbyn eller utomhus i omgivande miljö.


Vi bokar in en timme till fotograferingen, även fast ett litet barn sällan orkar hålla igång så länge är det bra med extra tid till att byta kläder, styla om rekvisita eller tanka lite energi.


Oavsett om ditt barn är en tuffing eller lite blyg så sker fotograferingen på ditt barns villkor.


Efter din fotografering


Tjuvkik - Några dagar efter fotograferingen kommer du kunna se en liten tjuvkik på min instagram.


Onlinegalleri - Cirka 1-2 veckor efter fototgraferingen är dina provbilder klara. Då får du en länk till ditt utvalsgalleri. I galleriet finns det 20-30 st bilder som är noggrant utvalda och grundredigerade. Slutgiltig redigering görs innan bildleverans. Galleriet ligger online i sju dagar så att du i lugn och ro kan välja dina favoriter, till att framkalla som fotoprodukter eller köpa i digitalt format.


Vill du hellre komma till studion på en privat bildvisning? Då bokar vi in en tid för det, och du får börja med att se dina bilder i ett vackert bildspel.


Vid beställning - Efter att du lagt din beställning av dina favoritprodukter får du din faktura. Eftersom dina produkter är personliga och speciellt framtagna just för dig betalas alla produkter och bildfiler i förskott. När betalningen är registrerad läggs beställningen.


Leverans - Leveransen av dina bilder tar mellan 2-6 veckor beroende på vilken produkt du har köpt. När jag mottar dina produkter går jag igenom dom och granskar så dom är av högsta kvalité och därefter är du välkommen att hämta produkterna i min fotostudio.


"Kläderna har en väldigt stor del i hur bilderna upplevs sen! Vill du ha smakråd så fråga mig, jag hjälper gärna till - allt för att du ska få så magiska bilder som möjligt."

—♥

Förstoringar


Fine Art

Förstoring på ett Fine Art papper av 100% bomull. Pappret är otroligt vackert med en matt yta och svag textur, det är arkivbeständigt och ger fantastiskt fina färger.


2st 18x24  cm 850 kr

2st 20x30 cm 950 kr

1st 30x40 cm 1200 kr

1st 40x50 cm 1600 krPhoto Pearl papper

Förstoring på ett Photo Pearl, det är ett halvblankt fint strukturerat fotopapper med pärlemorsk yta. Det har en hög tålighet mot repor och fingeravtryck och ger utskrifter av imponerande kvalitet.


2st 18x24  cm 680 kr

2st 20x30 cm 750 kr

1st 30x40 cm 850 kr

1st 40x50 cm 1300 kr


Montering på kartong, från 250 kr.


Digitala bilder

1 st 800 kr 

5 st 2500 kr 

10 st 4000 kr 

Hela galleriet 6000 kr

Vid köp av hela galleriet kommer det en lyxig liten överraskning på posten.Vanliga frågor & bokningsvillkor

När behöver vi boka?

När ni bestämt er för en fotografering är det bra att boka på en gång. Då jag har ett begränsat antal fotograferingar i månaden är det ibland några veckors väntetid på nästa lediga fotografering.

Tänk även på att om ni vill ha era bilder klara inför till exempel en födelsedag är det bra om fotograferingen sker några veckor innan födelsedagen.

Hur får vi använda bilderna?

I priset ingår användningsrätten för privat bruk. Det innebär att ni får framkalla era bilder fritt och givetvis använda bilderna på era sociala medier. Jag blir jätteglad om ni taggat mig på instagram/Facebook, men det är självklart inget krav :-)

Du får däremot inte förändra bilderna på något sätt, genom att lägga på filter
på instagram eller liknande.

Hjälp! Min bebis är snorig!

Inga problem, vid sjukdom kontaktar ni mig så snart som möjligt. Jag bjudet på en kostnadsfri ombokning vid sjukdom om ni kontaktar mig senast 24 timmar innan din fotografering.

Kan jag köpa ett presentkort?

Självklart! Du kan välja ett valfritt belopp på presentkortet, eller så kan du köpa ett presentkort för en specifik fotografering.

Min bebis är rätt blyg

När ni kommer till mig börjar vi oftast med att sitta ner på golvet, prata, känna in varandra och leka lite.

Packa gärna med någon leksak, mjukisdjur eller filt som din bebis tycker om - det skapar trygghet att ha med sig något välbekant.

Visar du bilderna på internet?

Efter en fotografering brukar jag visa bilder på internet, och jag blir jätteglad om jag får göra det.

Vill du inte att jag visar dina bilder så är det självklart helt okej! Säg bara till så att jag vet om det ♡

Vad händer om jag tappar bort mina digitala bilder?

Du bör spara era digitala bilder på minst två ställen för att vara säkra på att dom inte försvinner. Men är olyckan framme så hör av er till mig, Jag sparar era bilder i ca ett år.

Hur betalar jag / När får jag mina bilder?

Du betalar antingen med Swish eller faktura med 15 dagars förfallotid.
Fotograferingsavgiften betalas minst en vecka innan din fotografering, annars avbokas din tid automatiskt.

Fotograferingsavgiften är ej återbetalningsbar vid avbokning.

Efter att du lagt din beställning av dina favoritbilder skickar jag en slutfaktura. Eftersom dina produkter är personliga och speciellt framtagna just för dig betalas alla produkter och bildfiler i förskott.

Leveranstid

Leveransen av dina bilder tar mellan 2-6 veckor beroende på vilken produkt du har köpt.

När jag mottar dina produkter går jag igenom dom och granskar så dom är av högsta kvalité och därefter är du välkommen att hämta produkterna i min fotostudio :-)