Här är jag

En avskalad fotografering med din bebis i fokus.


Det här är en fotografering med lite till ingen rekvisita och en mjuk, vit bakgrund för att bilderna ska bli tidlösa. Jag stylar studion så det ser ut som att din bebis sitter i en mysig, vitbäddad säng. Men vi är på golvnivå, allt för att det ska vara så säkert som möjligt för ditt hjärtegryn.


Bilderna blir extra fina om din bebis har bar överkropp så den goa bebishuden syns. ♡


Den här fotograferingen passar extra bra för bebisar mellan 4 - 8 månader.

Sagt om Linda

"Det var självklart att fotografera lillebror och syskonbilder hos Linda. Storasyster kommer än idag ihåg sin första fotografering hos Linda som en rolig lekstund tillsammans med henne."

Fotostudion

Välkommen hem till mig och min lilla fotostudio som ligger en liten bit utanför centrala Älvsbyn, nämligen i Brukte. Studion är anpassad för bebisfotograferingar. Hos mig finns några olika bakgunder och rekvisita i form av fällar, trälådor, rottingkorgar mm. Det finns även ett mindre utbud av kläder och accesoarer att låna, främst i storlek 6 - 10 månader. Studion ligger i mitt hus och här bor det två katter. Säg till i förväg om ni är allergiska eller rädda för katter, dom tycker om när det kommer gäster.

Innan bokning


Vill du boka mig som fotograf? Vad roligt! ♡


För att starta din bokning fyller du helt enkelt i en bokningsförfrågan, formuläret nedanför. Jag försöker svara inom 48 timmar, har du inte hört något av mig då, så kika i skräpposten. Tyvärr händer det att mailen hamnar där.


Jag ser fram emot att höra av dig!


Nu är det bokat!


När vi hittat ett datum och tid som passar går vi igenom detaljer inför fotograferingen och dina önskemål.


I samband med bokningen skickas faktura på fotograferingsavgiften, det är viktigt att du betalar den, för när den är betald är ditt datum och tid säkrad.


Fotograferingen


Fotograferingen sker i min studio i Älvsbyn. Den här fotograferingen tar ca 30 minuter. På Här är jag är din fantastiska bebis den stora fokuspunkten. Jag stylar studion så det set ur om att din bebis befinner sig i en säng, men vi är på golvet - allt för att ha hög säkerhet.


Bakgrunden är neutral och vi har ingen till lite rekvisita, allt för att din lilla bebis ska få all uppmärksamhet. Oavsett om ditt barn är en tuffing eller lite blyg så sker fotograferingen på ditt barns villkor

.

Efter din fotografering


Tjuvkik - Några dagar efter fotograferingen kommer du kunna se en liten tjuvkik på min instagram.


Onlinegalleri - Cirka 1-2 veckor efter fototgraferingen är dina provbilder klara. Då får du en länk till ditt utvalsgalleri. I galleriet finns det 10-20 st bilder som är noggrant utvalda och redigerade.


Galleriet ligger online i sju dagar så att du i lugn och ro kan välja dina favoriter, till att framkalla som fotoprodukter eller köpa i digitalt format.


Vid beställning - Efter att du lagt din beställning av dina favoritprodukter skickar jag en faktura på dom. Eftersom dina produkter är personliga och speciellt framtagna just för dig betalas alla produkter och bildfiler i förskott. När betalningen är registrerad läggs beställningen.


Leverans - Leveransen av dina bilder tar mellan 2-6 veckor beroende på vilken produkt du har köpt. När jag mottar dina produkter går jag igenom dom och granskar så dom är av högsta kvalité och därefter är du välkommen att hämta produkterna i min fotostudio.


"Är så himla nöjd över dom fantastiska bilderna som jag fick komma & ta på våran fina pojke. ♥ Stort tack ännu en gång! Hade aldrig fått så fina bilder själv så jag kommer mer än gärna tillbaka."

—Elin

Fotografering


Fotograferingen tar upp till 30 minuter. Produkter och digitala bilder beställs i efterhand. Det du köper är helt upp till dig och det finns inget köptvång eller minimiköp efter din fotografering. Men jag gör alltid mitt bästa för att ta bilder som ni verkligen älskar och inte vill vara utan. ♥


700 krProduker

Förstoringar från 950 kr

Minialbum från 720 kr

Digitala bilder från 700 kr


Hur vill du uppleva dina bilder?

När du investerat i en fotograferingen rekommenderar jag även att framkalla dina bilder på ett professionellt sätt. Vänta inte till sen, då är det lätt att bilderna bara blir liggande på datorn eller i mobilen. Beställ fotoprodukter och du kan njuta av dina bilder på en gång och även långt fram i tiden.


Här nedanför visas några inspirationsbilder med foton i olika konstellationer. Digitala bildpaket

Liten

5 digitala bilder
Levereras via länk för nedladdning.

2000 kr

Stor

10 digitala bilder
Levereras via länk för nedladdning.
1 fine art förstoring 30 x 40 cm.
Dina 10 bilder framkallade i 10 x 15 cm

4000 kr

All in!

Alla provbilder på lyxigt USB-minne
Bildspel med musik
1 fine art förstoring 40 x 50 cm
Alla bilder framkallade 10 x 15 cm

5800 kr

Bokningsförfrågan


Vad roligt att Du vill fotografera ditt busfrö hos mig!

Försök att fylla i formuläret så noga ni bara kan så återkommer jag med förslag på dag och tid som passar alla. Har ni någon speciella önskemål, skriv med dom! ♡ Tänk på att boka in din fotografering i god tid. För att kunna erbjuda allra bästa service till dig som kund har jag begränsat antal fotograferingar per månad.