Det här ingår alltid när du bokar en fotografering

Din investering

♡ Välkomstguide
En Pdf-broschyr med allt du behöver veta

♡ Studiofotografering
Upp till 60 minuter

♡ Rekvisita
Korgar, filtar och kläder.

♡ Redigering
Omsorgsfullt redigerade bilder

♡ Onlinegalleri
så ni kan välja bilder i lugn och ro hemifrån

♡ Minnen
Ovärderliga minnen för lång tid framöver

Hur går det till?

Innan bokning


Vill du boka mig som fotograf? Vad roligt! ♡ Börja med att fylla i en bokningsförfrågan längt ner på denna sida. Jag rekommenderar att du bokar 4-6 veckor i förväg.


Jag försöker svara inom 48 timmar, har du inte hört något av mig då, så kika i skräpposten eller hör av dig igen. Tyvärr händer det att mailen hamnar där.


Jag ser fram emot att höra av dig!


Nu är det bokat!


När vi hittat ett datum och tid som passar går vi igenom detaljer inför fotograferingen och dina önskemål.


I samband med bokningen behöver du betala din fotograferingsavgift (via Swish), det är viktigt att du betalar den, för när den är betald är ditt datum och din tid säkrad.


Fotograferingen


Fotograferingen sker i min studio i Älvsbyn eller utomhus i omgivande miljö.


Vi bokar in en timme till fotograferingen, även fast ett litet barn sällan orkar hålla igång så länge är det bra med extra tid till att byta kläder, styla om rekvisita eller tanka lite energi.


Oavsett om ditt barn är en tuffing eller lite blyg så sker fotograferingen på ditt barns villkor.


Efter din fotografering


Tjuvkik - Några dagar efter fotograferingen kommer du kunna se en liten tjuvkik på min instagram.


Onlinegalleri - Cirka 1-2 veckor efter fototgraferingen är dina provbilder klara. Då får du en länk till ditt utvalsgalleri. I galleriet finns det 20-30 st bilder som är noggrant utvalda och grundredigerade. Slutgiltig redigering görs innan bildleverans. Galleriet ligger online i sju dagar så att du i lugn och ro kan välja dina favoriter, till att framkalla som fotoprodukter eller köpa i digitalt format.


Vill du hellre komma till studion på en privat bildvisning? Då bokar vi in en tid för det, och du får börja med att se dina bilder i ett vackert bildspel.


Vid beställning - Efter att du lagt din beställning av dina favoritprodukter får du din faktura. Eftersom dina produkter är personliga och speciellt framtagna just för dig betalas alla produkter och bildfiler i förskott. När betalningen är registrerad läggs beställningen.


Leverans - Leveransen av dina bilder tar mellan 2-6 veckor beroende på vilken produkt du har köpt. När jag mottar dina produkter går jag igenom dom och granskar så dom är av högsta kvalité och därefter är du välkommen att hämta produkterna i min fotostudio.


Vilka kläder ska vi välja?


Vilka kläder man väljer har stor betydelse för hur bilderna blir. Välj kläder som din bebis kan röra sig i. Känner sig din bebis obekväm i kläderna kommer det att synas. Försök undvika kläder med skarpa färger, loggor, stora tryck och mycket mönster. Dessa tar lätt fokus från ditt barn och det vill vi undvika.  Men att mixa olika texturer på kläder brukar vara mycket fint.


Mjuka pasteller eller naturfärger brukar göra sig bra på bild. Personligen är jag väldigt förtjust i tidlösa kläder som inte är allt för bundna till mode och säsong. Vill du ta syskon eller familjebild, utgå från ett klädesplagg och matcha sedan resten från det.