Vad ska bebisen ha på sig?

1.

Bekväma kläder


Det allra viktigaste är att klä ditt barn i något som barnet är bekväm i och tycker om. Om barnet känner sig olustig i sina kläder kommer det synas på bilderna.


När du väljer kläder, ha som målsättning att hitta något du tycker är fint och som ditt barn gillar att ha på sig. Det finns även kläder att låna i studion.

2.

Undvik tryck & stora mönster

Försök undvika kläder med skarpa färger, loggor, stora tryck och stora mönster. Dessa tar lätt fokus från erat barn och det vill vi undvika. 


Mjuka pasteller eller naturfärger brukar göra sig bra på bild. Personligen är jag väldigt förtjust i tidlösa kläder som inte är allt för bundna till mode och säsong.


3.

SYSKONBILDER? 

 

Ska du fotografera syskonbild? Bilderna blir extra fina och enhetliga om syskonen matchar varandra! Barnen behöver inte ha exakt samma kläder, men att välja samma färgtoner är klokt, då blir bilderna mer enhetliga.

4.

LÅNA NÅGOT


Det finns ett mindre utbud av kläder och accessoarer att låna i min studio, som passar barn mellan ca 6 månader - 1 år.

Vanliga frågor & bokningsvillkor

När behöver vi boka?

När ni bestämt er för en fotografering är det bra att boka på en gång. Då jag har ett begränsat antal fotograferingar i månaden är det ibland några veckors väntetid på nästa lediga fotografering.

Tänk även på att om ni vill ha era bilder klara inför till exempel en födelsedag är det bra om fotograferingen sker några veckor innan födelsedagen.

Hur får vi använda bilderna?

I priset ingår användningsrätten för privat bruk. Det innebär att ni får framkalla era bilder fritt och givetvis använda bilderna på era sociala medier. Jag blir jätteglad om ni taggat mig på instagram/Facebook, men det är självklart inget krav :-)

Du får däremot inte förändra bilderna på något sätt, genom att lägga på filter
på instagram eller liknande.

Hjälp! Min bebis är snorig!

Inga problem, vid sjukdom kontaktar ni mig så snart som möjligt så hittar vi en ny tid utan kostnad gör ni detta senast 24h innan fotografering så bokar vi en ny tid utan kostnad. Vid Smash the Cake gäller 48h, för att tårtan ska hinna avbokas. Vi vill ha glada, pigga barn på bilderna.

Kan jag köpa ett presentkort?

Självklart! Du kan välja ett valfritt belopp på presentkortet, eller så kan du köpa ett presentkort för en specifik fotografering.

Min bebis är rätt blyg

När ni kommer till mig börjar vi oftast med att sitta ner på golvet, prata, känna in varandra och leka lite.

Packa gärna med någon leksak, mjukisdjur eller filt som din bebis tycker om - det skapar trygghet att ha med sig något välbekant.

Visar du bilderna på internet?

Efter en fotografering brukar jag visa bilder på internet, och jag blir jätteglad om jag får göra det.

Vill du inte att jag visar dina bilder så är det självklart helt okej! Säg bara till så att jag vet om det ♡

Vad händer om jag tappar bort mina digitala bilder?

Du bör spara era digitala bilder på minst två ställen för att vara säkra på att dom inte försvinner. Men är olyckan framme så hör av er till mig, Jag sparar
era bilder i ca ett år.

Hur betalar jag / När får jag mina bilder?

Med faktura som har 15 dagars betaltid. Fotograferingsavgiften betalas minst en vecka innan din fotografering, annars avbokas din tid automatiskt.

Fotograferingsavgiften är ej återbetalningsbar vid avbokning.

Efter att du lagt din beställning av dina favoritbilder skickar jag en slutfaktura. Eftersom dina produkter är personliga och speciellt framtagna just för dig betalas alla produkter och bildfiler i förskott.

Leveranstid

Leveransen av dina bilder tar mellan 2-6 veckor beroende på vilken produkt du har köpt.

När jag mottar dina produkter går jag igenom dom och granskar så dom är av högsta kvalité och därefter är du välkommen att hämta produkterna i min fotostudio :-)

Genom att boka en fotografering godkänner du mina bokningsvillkor. ♡

Det här ingår alltid när du bokar en fotografering

Din investering

♡ Välkomstguide
En Pdf-broschyr med allt du behöver veta

♡ Studiofotografering
Upp till 60 minuter

♡ Rekvisita
Korgar, filtar och kläder.

♡ Redigering
Omsorgsfullt redigerade bilder

♡ Onlinegalleri
så ni kan välja bilder i lugn och ro hemifrån

♡ Minnen
Ovärderliga minnen för lång tid framöver