Vanliga frågor

När behöver vi boka?

A.När ni bestämt er för en fotografering är det bra att boka på en gång. Då jag har ett begränsat antal fotograferingar i månaden är det ibland några veckors väntetid på nästa lediga fotografering.

Tänk även på att om ni vill ha era bilder klara inför till exempel en födelsedag är det bra om fotograferingen sker några veckor innan födelsedagen.

Får vi framkalla dom digitala bilderna själva?

A.Ja det får ni! Men det är viktigt att ni tänker på att olika labb skiljer sig väldigt mycket från varandra. Det är både kvaliten på pappret, tryckfärg och själva processen som avgör. Känner ni er osäkra framkallar jag gärna åt er.

Hjälp! Min bebis är snorig!

A.Inga problem, vid sjukdom kontaktar ni mig så snart som möjligt så hittar vi en ny tid utan kostnad gör ni detta senast 24h innan fotografering så bokar vi en ny tid utan kostnad. Vid Smash the Cake gäller 48h, för att tårtan ska hinna avbokas. Vi vill ha glada, pigga barn på bilderna.

Kan jag köpa ett presentkort?

A.Självklart! Du kan välja ett valfritt belopp på presentkortet, eller så kan du köpa ett presentkort för en specifik fotografering.

Min bebis är rätt blyg

A.När ni kommer till mig börjar vi oftast med att sitta ner på golvet, prata, känna in varandra och leka lite.

Packa gärna med någon leksak, mjukisdjur eller filt som din bebis tycker om - det skapar trygghet att ha med sig något välbekant.

Visar du bilderna på internet?

A.Efter en fotografering brukar jag visa bilder på internet, och jag blir jätteglad om jag får göra det.

Vill du inte att jag visar dina bilder så är det självklart helt okej! Säg bara till så att jag vet om det ♡


Vad ska bebisen ha på sig?

1.

Bekväma kläder


Det allra viktigaste är att klä ditt barn i något som barnet är bekväm i och tycker om. Om barnet känner sig olustig i sina kläder kommer det synas på bilderna.


När du väljer kläder, ha som målsättning att hitta något du tycker är fint och som ditt barn gillar att ha på sig. Det finns även kläder att låna i studion.

2.

Undvik tryck & stora mönster

Försök undvika kläder med skarpa färger, loggor, stora tryck och stora mönster. Dessa tar lätt fokus från erat barn och det vill vi undvika. 


Mjuka pasteller eller naturfärger brukar göra sig bra på bild. Personligen är jag väldigt förtjust i tidlösa kläder som inte är allt för bundna till mode och säsong.


3.

SYSKONBILDER? 

 

Ska du fotografera syskonbild? Bilderna blir extra fina och enhetliga om syskonen matchar varandra! Barnen behöver inte ha exakt samma kläder, men att välja samma färgtoner är klokt, då blir bilderna mer enhetliga.

4.

LÅNA NÅGOT


Det finns ett mindre utbud av kläder och accessoarer att låna i min studio, som passar barn mellan ca 6 månader - 1 år.

Din investering

Det här ingår alltid när du bokar en fotografering

♡ Välkomstguide
En Pdf-broschyr med allt du behöver veta

♡ Studiofotografering
ca 30-60 minuter

♡ Rekvisita
Korgar, filtar och kläder.

♡ Redigering
Omsorgsfullt redigerade bilder

♡ Onlinegalleri
så ni kan välja bilder i lugn och ro hemifrån

♡ Minnen
Ovärderliga minnen för lång tid framöver