Bebisfotografering.


Den här fotograferingen gör sig allra bäst när din bebis är mellan 4-14 månader och kan ligga på mage och lyfta på huvudet, eller sitta utan stöd. Det gör att vi kan ta många varierande bilder. Under en bebisfotografering kan vi gå lös med olika rekvisita och lånekläder. Allt för att skapa just dom bilderna du vill ha.


Men oavsett ålder är du välkommen att boka en bebisfotografering, vi anpassar fotograferingen efter just din bebis.


Sagt om Linda

"Linda Björk är en fantastisk fotograf och barnen verkligen älskar henne! Studion i hemmiljö är jättemysig och hon har en fantastisk service och vi rekommendera hon starkt då vi varit mer än nöjd varje gång.

Verkligen en norrbottens pärla! "

Jag tycker om lekfulla och naturliga bilder, så en fotografering hos mig är ofta full med bus och skratt. Det ska vara roligt att komma och leka hos fotografen! ♡


Hos mig är det din bebis som är chef, en fotografering sker alltid på ditt barns villkor, och det är viktigt att du som förälder tar det lugnt och inte pressar eller stressar ditt barn om det inte blir precis som du vill, det syns på fotona. ♡


Fotostudion

Välkommen hem till mig och min lilla fotostudio som ligger en liten bit utanför centrala Älvsbyn, nämligen i Brukte. Studion är anpassad för bebisfotograferingar. Hos mig finns några olika bakgunder och rekvisita i form av fällar, trälådor, rottingkorgar mm. Det finns även ett mindre utbud av kläder och accesoarer att låna, främst i storlek 6 - 10 månader. Studion ligger i mitt hus och här bor det två katter. Säg till i förväg om ni är allergiska eller rädda för katter, dom tycker om när det kommer gäster.

Innan bokning


Vill du boka mig som fotograf? Vad roligt! ♡


För att starta din bokning fyller du helt enkelt i en bokningsförfrågan, formuläret nedanför. Jag försöker svara inom 48 timmar, har du inte hört något av mig då, så kika i skräpposten. Tyvärr händer det att mailen hamnar där.


Jag ser fram emot att höra av dig!


Nu är det bokat!


När vi hittat ett datum och tid som passar går vi igenom detaljer inför fotograferingen och dina önskemål.


I samband med bokningen skickas faktura på fotograferingsavgiften, det är viktigt att du betalar den, för när den är betald är ditt datum och tid säkrad.


Fotograferingen


Fotograferingen sker i min studio i Älvsbyn.

Vi bokar in en timme till den här fotograferingen, även fast ett litet barn sällan orkar hålla igång så länge är det bra med extra tid till att byta kläder, styla om rekvisita eller tanka lite enegi.


Oavsett om ditt barn är en tuffig eller lite blyg så sker fotograferingen på ditt barns villkor.


"Din lilla bebis växer makalöst fort under sitt första år, och innan du vet ordet av har du ett självständigt barn. Låt mig hjälpa dig att pausa tiden och skapa minnen för generationer framöver."

—Linda Björk

Den första milstolpen.

Jag ligger på mage!

Den första fina milstolpen att fotografera är när din bebis kan ligga på mage och lyfta upp huvudet. Det sker vid cirka tre månader, men kan komma tidigare eller lite senare då alla bebisar utvecklas i sin egna takt. Nu börjar dom flesta bebisar reagera på leenden och upptäcka sin egna kropp lite mer.

The sitter session.

Jag sitter!

The sitter session brukar komma mellan 6-9 månaders ålder. Jag rekommenderar att du bokar denna fotografering så snart din bebis kan sitta korta stunder utan stöd, för sen kan det gå fort, och helt plötsligt kryper din lilla bebis iväg och försvinner ut från fotobakgrunden! ♡

Titta jag står!

När födelsedagen närmar sig börjar ditt barn lära sig en ny, rolig egenskap. Att stå upp! Det här är stort, och bör förevigas. ♡ Står din bebis inte helt själv finns det fina hjälpmedel till hands, så som en stol, en fin låda eller förälderns hjälpande hand.

Efter din fotografering


Tjuvkik - Några dagar efter fotograferingen kommer du kunna se en liten tjuvkik på min instagram.


Onlinegalleri - Cirka 1-2 veckor efter fototgraferingen är dina provbilder klara. Då får du en länk till ditt utvalsgalleri. I galleriet finns det 10-20 st bilder som är noggrant utvalda och redigerade.


Galleriet ligger online i sju dagar så att du i lugn och ro kan välja dina favoriter, till att framkalla som fotoprodukter eller köpa i digitalt format.


Vid beställning - Efter att du lagt din beställning av dina favoritprodukter skickar jag en faktura på dom. Eftersom dina produkter är personliga och speciellt framtagna just för dig betalas alla produkter och bildfiler i förskott. När betalningen är registrerad läggs beställningen.


Leverans - Leveransen av dina bilder tar mellan 2-6 veckor beroende på vilken produkt du har köpt. När jag mottar dina produkter går jag igenom dom och granskar så dom är av högsta kvalité och därefter är du välkommen att hämta produkterna i min fotostudio.


Med min mamma!


Vill du som förälder vara med på några bilder? Så fantastiskt roligt! Och ovärderligt att ha kvar i framtiden.


Då rekommenderar jag att du och din bebis klär er i matchande kläder, dom behöver inte vara likadana, men samma färgskala. Ljusa färger. Undvik stormönstrat eller kläder med tryck. Jag tycker stickat gör sig extra bra på bild. 


I min studio finns det några klänningar i S-L och matchande kläder till din bebis att låna. Dom går uteslutande i vitt, detta för att få en ljus och avskalad look på bilderna där samspelet mellan dig och din bebis är i fullt fokus.


Tycker du det är jobbigt att vara med på bild, kolla in i kameran och le på beställning? Gör inte det! Här är det kärleken mellan dig och din bebis jag vill fånga på bild, du behöver inte kolla i kameran över huvud taget."Det blir alltid så bra bilder hos dig, naturliga, inga stela och påklistrade leenden!"

—Julia


Fotografering


Fotograferingen tar upp till en timma. Produkter och digitala bilder beställs i efterhand. Det du köper är helt upp till dig och det finns inget köptvång eller minimiköp efter din fotografering. Men jag gör alltid mitt bästa för att ta bilder som ni verkligen älskar och inte vill vara utan. ♥


850 krProduker

Förstoringar från 795 kr

Minialbum från 720 kr

Digitala bilder från 700 kr


Hur vill du uppleva dina bilder?

När du investerat i en fotograferingen rekommenderar jag även att framkalla dina bilder på ett professionellt sätt. Vänta inte till sen, då är det lätt att bilderna bara blir liggande på datorn eller i mobilen. Beställ fotoprodukter och du kan njuta av dina bilder på en gång och även långt fram i tiden.

Här nedanför visas några inspirationsbilder med foton i olika konstellationer. 


Digitala bildpaket

Liten

2000 kr

5 digitala bilder
Levereras via länk för nedladdning.

Stor

4000 kr

10 digitala bilder
Levereras via länk för nedladdning.
1 fine art förstoring 30 x 40 cm.
Dina 10 bilder framkallade i 10 x 15 cm

All in!

5800 kr

Alla provbilder på lyxigt USB-minne
Bildspel med musik
1 fine art förstoring 40 x 50 cm
Alla bilder framkallade 10 x 15 cm

Bokningsförfrågan


Vad roligt att Du vill fotografera ditt busfrö hos mig!

Försök att fylla i formuläret så noga ni bara kan så återkommer jag med förslag på dag och tid som passar alla. Har ni någon speciella önskemål, skriv med dom! ♡ Tänk på att boka in din fotografering i god tid. För att kunna erbjuda allra bästa service till dig som kund har jag begränsat antal fotograferingar per månad.