Bebisfotografering


Tycker du att tiden gick fort innan du fick barn?

Jag tycker att den går ännu snabbare nu!


Den här fotograferingen gör sig allra bäst när din bebis är mellan cirka 4-10 månader. Under en bebisfotografering kan vi gå lös med olika rekvisita och kläder. Allt för att skapa dom bilderna du vill ha.


Visste du förresten att forskning visat att bilder i hemmet stärker barns självkänsla?

Det tycker jag är så himla fint! ♥

"Jag vill hjälpa dig att komma ihåg din bebis just så som den är nu. Känslan av dom små fötterna, de nyfikna ögonen och dom ljuvliga skratten. Händerna som håller om dina, den mjuka kinden som vilar mot din.

Tiden går så otroligt fort och jag vill att du ska kunna uppleva dom här fantastiska stunderna för alltid. ♥"

—Linda Björk

Tiden går fort!

Och det är så lätt att glömma hur små barnen var och vilka miner de gjorde, och tiden bara går. Tänk dig känslan att mötas av en bild av ditt älskade barn eller på hela familjen på väggen, sparat i just den här stunden. Du kommer tacka dig själv om 5-10 år, det kan jag lova dig. Och vet du vad, jag vågar nästan lova dig att den enda fotograferingen du någonsin kommer ångra är den du inte gjort. Mobilbilder är värdefulla, men kanske inte riktigt på samma sätt. ♡Jag tycker om lekfulla och naturliga bilder, så en fotografering hos mig är ofta full med bus och skratt. Det ska vara roligt att komma och leka hos fotografen!  Hos mig är det din bebis som är chef, en fotografering sker alltid på ditt barns villkor, och det är viktigt att du som förälder tar det lugnt och inte pressar eller stressar ditt barn om det inte blir precis som du vill, det syns på fotona. ♥

VILKEN ÅLDER ÄR BÄST ATT FOTOGRAFERA

Alla olika åldrar har sin charm, men jag har några förslag som kan vara extra roliga att föreviga! ♡


Jag ligger på mage - Den första fina milstolpen att fotografera är när din bebis kan ligga på mage och lyfta upp huvudet. Det sker vid cirka tre månader, men kan komma tidigare eller lite senare då alla bebisar utvecklas olika. 


Jag sitter - The sitter session brukar komma mellan 6-9 månaders ålder. Jag rekommenderar att du bokar denna fotografering så snart din bebis kan sitta korta stunder utan stöd, för sen kan det gå fort, och helt plötsligt kryper din lilla bebis iväg och försvinner ut från fotobakgrunden! ♡


Titta, jag står! -När födelsedagen närmar sig börjar ditt barn lära sig en ny, rolig egenskap. Att stå upp! Det här är stort, och bör förevigas. ♡ Står din bebis inte helt själv finns det fina hjälpmedel till hands, så som en stol, en fin låda eller förälderns hjälpande hand.


Studiogarderob


Det kan kännas rätt onödigt att köpa en eller flera helt nya outfits enbart för en fotografering, därför finns det en liten studiogarderob att använda. Här kan du se ett urval av dessa kläder.

Klädguide & tips


Med allt du behöver veta kring klädval och styling!

Klicka här för att ladda ner en PDF.


Stämmer något av det här in på dig...?


♥ Du har tagit 4 642 534 mobilbilder på ditt barn, men ingen blir riktigt helt perfekt

♥ Du vill bli väl omhändertagen från bokning till bildleverans

♥ Du tycker om ljusa och avskalade bilder där din baby är i fullt fokus

♥ Du uppskattar en fotograf som är specialiserad på att fotografera barn och som har lång erfarenhet.

Då passar jag dig alldeles perfekt som fotograf!


Med min mamma!


Vill du som förälder vara med på några bilder? Så fantastiskt roligt! Och ovärderligt att ha kvar i framtiden.


Då rekommenderar jag att du och din bebis klär er i matchande kläder, dom behöver inte vara likadana, men samma färgskala. Ljusa färger. Undvik stormönstrat eller kläder med tryck. Jag tycker stickat gör sig extra bra på bild. 


I min studio finns det några klänningar i S-L och matchande kläder till din bebis att låna. Dom går uteslutande i vitt, detta för att få en ljus och avskalad look på bilderna där samspelet mellan dig och din bebis är i fullt fokus.


Tycker du det är jobbigt att vara med på bild, kolla in i kameran och le på beställning? Gör inte det! Här är det kärleken mellan dig och din bebis jag vill fånga på bild, du behöver inte kolla i kameran över huvud taget.


Om Linda

♥ 100% barnkär
♥ Jag har aldrig lärt mig dricka kaffe
♥ Älskar vårat hus på landet! Men även att åka på semester med husvagnen eller till en storstad.
♥ Choklad! Vad vore livet utan choklad? Hemskt tråkigt :-)
♥ Jag har jobbat på förskola och älskar verkligen barn!

Läs mer

Fotograferingsavgift


Fotografering i cirka 60 minuter. Produkter och digitala bilder beställs i efterhand. Det du köper är helt upp till dig och det finns inget köptvång eller minimiköp efter din fotografering. Men jag gör alltid mitt allra bästa för att ta bilder som ni verkligen älskar och inte vill vara utan. ♥


850 KR


I fotograferingsavgiften ingår en välkomstguide, fotografering, rekvisita samt hjälp med styling och ett onlinegalleri så du kan välja bilder hemifrån. Vill du komma till studion på en personlig bildvisning? Det går bra det med.Digitala bilder

1 st 800 kr 

5 st 2500 kr 

10 st 4000 kr 

Hela galleriet 6000 kr 

Vid köp av hela galleriet kommer det en lyxig liten överraskning på posten.


Förstoringar

2st 18x24  cm 680 kr

2st 20x30 cm 750 kr

1st 30x40 cm 850 kr

1st 40x50 cm 1300 kr
Bokningsförfrågan


Vad roligt att Du vill fotografera din älskade bebis hos mig!


Försök att fylla i formuläret så noga ni bara kan så återkommer jag med förslag på dag och tid som passar alla. Har ni några speciella önskemål, skriv med dom! ♡


Tänk på att boka din fotografering i god tid. För att kunna erbjuda allra bästa service till dig som kund har jag begränsat antal fotograferingar per månad.


Jag har bokningsbara tider dagtid varje Torsdag och jag bokar oftast in tider på morgonen / förmiddagen, det är då de flesta bebisar brukar vara som nöjdast.