Om

 

Jag heter Linda Björk,  är 27 år och född och uppvuxen i Älvsbyn, Norrbotten, där jag även bor  tillsammans med min man och våra två katter på våran gård Vasshällan.


Jag har alltid älskat att fotografera, i början bara katter och hästar men har på senare tid även fått upp ögonen för alla dessa fantastiska barn.

Fotograferingarna sker hemma hos mig där jag har en liten fotostudio. I studion välkomnar jag små barn och bebisar, upp till cirka två år. Åldersgränsen är satt med tanke på studions storlek, det blir trångt med stora barn.

 

I studion finns det ett ljust och ett mörkt golv, samt några olika bakgrunder att välja mellan. Jag fotograferar med kort skärpedjup vilket gör att bara en del av bilden blir skarp.

 

Även husdjur är välkomna hos mig, små hundar eller katter.

Det jag vill är att djuret är helt rumsrent, fullt friskt samt vaccinerat.

Det bor två katter hos mig, vilket är bra att tänka på om man är allergisk.Efter fotograferingen

Några dagar efter fotograferingen laddar jag upp alla provbilder online och skickar en länk er. Där väljer ni bilder antingen genom att ange er e-post adress och skapa en lista med favoritbilder som ni skickar till mig, eller skriver ner bildernas namn, t.ex. IMG_5171 och e-postar till mig.

 

 För att markera en bild som en favorit, klicka på hjärtat. För att hitta bildens namn på datorn står det under själva bilden.

Efter ni valt foton och betalat redigerar jag fotona och laddar upp på min OneDrive och

e-postar en länk till er för nedladdning. Fotona ligger kvar online i ca 4 veckor.